641.872 tevreden klanten

Proform Met vliegwiel van 5k g, 16 weerstandsniveaus en een LCD monitor een uitstekende keus voor een kleine prijs! Hometrainers PFIVEX85113

Eigenschappen Proform Centaur hometrainer

Proform Centaur hometrainer

 

De Proform Centaur hometrainer beschikt over 11 trainingsprogramma's en 16 weerstandsniveaus die u de mogelijkheid biedt de trainingsweerstand aan te passen om meer calorieën te verbranden.

 

SMR (Silent Magnetic Resistance) weerstandssysteem

Dit weerstandssysteem garandeert een vloeiende weerstandverandering tijdens de training.

   

Monitor

Het LDC display biedt de nodige informatie over de snelheid, tijd, weerstand, afstand, calorieverbruik en hartslag.

 

Programma's

U kiest eenvoudig uw oefening uit de 11 beschikbare programma's. Negen doelgerichte opties, een handmatig programma en een hartslag gestuurde training. Ieder programma past automatisch de weerstand voor u aan om u optimaal te laten trainen.

 

Dual-Grip EKG hartsslagsensoren

Leg uw handen om de hartslag metende sensoren op het stuur en begin uw training. 

 

1-16 weerstandsniveaus

16 weerstandsniveaus die u de mogelijkheid bieden de weerstand tijdens de training aan te passen om meer calorieën te verbruiken.

 

Transportwieltjes

Om het apparaat gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

 

Zadel en stuur instelbaar

Het zadel kan op de hoogte ingesteld worden en tevens het stuur kan versteld worden om de meest aangename positie in te nemen.

 

Love the world

Met het 'Love the world' certificaat investeert Proform in het milieu en compenseert voor alle broeikasgassen en andere schadelijke stoffen die vrij komen tijdens de productie van hun fitnessapparaten.

 

Eigenschappen:

 

· Vliegwiel van 6 kg voor een vloeiende trapbeweging

· Magnetisch weerstandssysteem garandeert een stillere training

· 16 verstelbare weerstandsniveaus

· Stroomvoorziening: stroomnet

· LCD monitor

· Aantal programam's: 11 

· Hartslag: Dual -Grip EKG.

· Transportwieltjes

· Maximaal gebruikersgewicht: 115 kg.

· Afmetingen product: 86 x 44,5 x 140 cm.

· Gewicht: 22 kg.

· Referentie: PFIVEX85113 

 

Technische informatie:

 

· 230V/50/60 Hz - 8 V 500 mA

· Afmetingen pakket: 83 x 25.5 x 58.5 cm

· Gewicht pakket: 24,3 kg

 

Andere producten gerelateerd aan Proform Centaur hometrainer

Bezorgen Proform Centaur hometrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Proform Centaur hometrainer

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

proform

Het merk ProForm is onlosmakelijk verbonden aan loopbanden waarschijnlijk vanwege het feit dat het merk destijds de loopbanden industrie op zijn kop zetten met het beroemde SpaceSaver® design.

Heden ten dage loopt ProForm nog steeds voorop in kwaliteit en innovatie. Dankzij verbeteringen in demping, elektronica en betrouwbaarheid zijn de ProForm loopbanden vaak de eerste keuze van vele Fitness enthousiastelingen.

Tevens heeft ProForm de afgelopen jaren hard gewerkt aan een hele serie aan fitnessapparaten, namelijk hometrainers, crosstrainers, krachtbanken en nog veel meer producten om een complete fitnesstraining mogelijk te maken.

Het merk Pro-Form maakt deel uit van de ICON groep, fitnessindustrieleider sinds 1977, toen het bedrijf was opgericht. Met bijna 2000 werknemers en vele vestigingen wereldwijd is ICON HEALTH & FITNESS de grootste productontwikkelaar, fabrikant en verkoper van fitnessapparatuur ter wereld met hoofdkantoor in Logan, Utah.

proform

Productvergelijking Proform Centaur hometrainer

Beoordelingen van klanten over Proform Centaur hometrainer

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Proform Centaur hometrainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.