621.474 tevreden klanten

Uitverkoop
Poolbiking De meest geavanceerde aquabike, voor ieder type gebruiker en geen schoensel nodig vanwege comfortabele pedalen. Aqua fitness 0492-001

Poolbiking One 2.0 Aquabike

Nummer 2 van de meest verkochte Aqua fitness apparaten
Professioneelinfo
Uitverkoop
€ 1.694,95
€ 1.610,20
 • Verzendkosten
  Gratis

Eigenschappen Poolbiking One 2.0 Aquabike

3 years warranty
 
Belangrijk!
 
Om gebruik te kunnen maken van de garantie gedurende een extra derde jaar dient u zich hier op de website van Poolbiking te registreren. Wanneer u zich heeft geregistreerd ontvangt u automatisch een email met het garantiecertificaat. 
 


 
Poolbiking One 2.0
De meest geavanceerde aquabike, voor ieder type gebruiker en geen schoensel nodig vanwege comfortabele pedalen, de Aquabike Poolbike.

De progressieve weerstand en de anatomische pedalen die gebruikt kunnen worden met blote voeten zijn de meest innovatieve elementen van deze unieke aquabike Poolbiking.


Geschikt voor


Iedereen, onafhankelijk van uw fysieke conditie. Onderzoek heeft uitgewezen dat de aquabike bij uitstek geschikt is voor niet reguliere fitness gebruikers, zoals ouderen.

Het is geschikt voor gewichtsverlies, tijdens fysiotherapie gebruikers met met artritis, reumatische aandoeningen, spataderen, cellulitis, en in het algemeen, voor fitness.


Technische gegevens


Stevige roestvrijstale constructie tevens voor intensief professioneel gebruik. Het enige systeem dat een perfecte rotatie garandeert. Verstelbare EVA rubber pedalen die zich aanpassen aan elke schoenmaat en is uiterst comfortabel om met blote voeten te gebruiken.Voordelen


Poolbiking is uitstekend geschikt om hart- en vaatziektes te voorkomen, vanwege het feit dat het in het water plaatsvindt is er geen druk op de gewrichten en hiermee vermijdt het pijn. Het calorieverbruik is meer dan 500 cal/h. De continue weerstand van het water verhoogt de spieractiviteit. De aquabike wordt veel in zwembaden gebruikt.

Andere producten gerelateerd aan Poolbiking One 2.0 Aquabike

Bezorgen Poolbiking One 2.0 Aquabike

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Poolbiking One 2.0 Aquabike

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Poolbiking One 2.0 Aquabike

Beoordelingen van klanten over Poolbiking One 2.0 Aquabike

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

30.252 beoordelingen klanten93 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl993.989 verstuurde producten