621.474 tevreden klanten

Uitverkoop
Oregon Scientific Zonder knopjes, eenvoudig in gebruik en met touch screen scherm. Fitness sporthorloges en hartslagmeters SE336M

Eigenschappen Oregon SE336 M Hartslagmeter


Oregon Scientific SE336 M hartslagmeter - touchscreen
 
Omdat de klok wordt geactiveerd bij het aanraken zal het scherm automatisch vergrendeld worden om onbedoelde interactie te voorkomen als het niet gebruikt wordt. Om te ontgrendelen, gewoon ergens het scherm aanraken.
 
De Heart Rate Monitor genereert SE336M berekeningen op basis van gegevens die zijn ingevoerd om het aantal verbrande calorieën weer te geven, en om je training bij te houden in de tijd. 
 
Naarmate je verder traint wordt u op de hoogte gehouden van het gewicht en activiteitenniveau zodat het horloge een juiste weergave biedt van uw fysieke conditie.
 
De borstband wordt gebruikt om de hartslag te meten en de gegevens worden doorgegeven aan het horloge. 
 
De borstband en het horloge hebben een maximaal bereik van ongeveer 62,5 centimeter. Ze zijn voorzien van de innovatieve digitale codering van het signaal storing van de omgeving, naast analoge methoden.
 
De hartfrequentie (HR) is een indicator van de intensiteit van de oefening op je lichaam. Het is een nuttig instrument om de effectiviteit van een oefening te bepalen. Het horloge maakt gebruik van een schatting van de maximale RC (220 - leeftijd = MHR) te bereiken 5 RC instellingen.
 
Specificaties:
 
Dankzij het touchscreen hoeft u niet op knoppen te drukken om het horloge te kunnen gebruiken.
 
· Verlicht display.
 
· Met borstband om de hartslag te meten.
 
· Vetmeting en calorieverbruik.
 
· Hartslag alert.
 
· Activiteitsniveaus: beginner, intermediate en atleet.
 
· Stopwatch (99u, 59m, 59s)
 
· Kalender, klok en alarm.
 
· Batterij-indicator.
 
· Tijd formaat: 12 of 24 uur / minuten
 
· Datumweergave: DD.MM.JJ of MM.DD.YY
 
· Jaren: 2010 - 2059
 
· Hartslagzone: 50-60% 61-70% 71-80% 81-90% 91-100%
 
· Maximum geheugen 99 opnames.
 
· Bereik 0 tot 9999 kcal calorieën
 
· Horloge 1 CR2025 3V lithium batterij

Bezorgen Oregon SE336 M Hartslagmeter

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Oregon SE336 M Hartslagmeter

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

Oregon Scientific werd opgericht in 1989 in de Verenigde Staten en heeft zich gevestigd als leider in de horloge- en weerstationsmarkt voor thuisgebruik. Op deze twee gebieden liggen tevens nog steeds de expertise en ervaring van dit bedrijf. Behalve de onderscheidingen voor de Crono en Meteo collecties heeft het bedrijf nog vier andere collecties met succes ontwikkeld geörienteerd op een verbetering van de kwaliteit van het leven: sport en gezondheid, digitale voorwerpen, elektronische leren en telecommunicatie.

Hun specialiteit ligt in het creëeren van elektronische producten voor de huidige levensstijl, hierbij zowel gebruikmakend van de meest ontwikkelde Amerikaansse technologieën als ook Europees design.

Productvergelijking Oregon SE336 M Hartslagmeter

Beoordelingen van klanten over Oregon SE336 M Hartslagmeter

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Oregon SE336 M Hartslagmeter

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.252 beoordelingen klanten109 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl993.989 verstuurde producten