606.803 tevreden klanten

Optimum Nutrition Is een BCAA poeder zonder smaakstoffen met een 2:1:1 verhouding, wat inhoudt dat elke portie je 5 gam zuivere, schone branched-chain aminozuren. Vertakte keten aminozuren 1059730

Eigenschappen Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g


BCAA ‘s zijn essentieel, wat inhoudt dat ze via een dieet verkregen moeten worden. BCAA’s worden al lang gebruikt door kracht- en uithoudingsvermogen atleten om herstel te versnellen, spieren te reparen en om de droge spiermassa te vergroten zonder vet toe te voegen. Het wordt ook gebruikt bij diëten of als je alleen maar de droge  spiermassa wilt behouden terwijl je lichaamsvet verliest.

Optimum Nutrition BCAA 5000 is een BCAA poeder zonder smaakstoffen met een 2:1:1 verhouding, wat inhoudt dat elke portie je 5 gam zuivere, schone branched-chain aminozuren (BCAA’s) biedt, met 2,5 gr L-Leucine en 1,25 gr L-Isoleucine en L-Valine.

De manier waarop het gemengd wordt bewijst de superieure kwaliteit. De meeste BCAA formules op de markt kunnen niet goed opgelost worden en laten poederrestjes achter op de bodem van de shaker. Superieure kwaliteit wordt bewezen als je het ON BCAA poeder mengt en een perfecte oplossing krijgt, zonder dat er iets op de bodem achterblijft.

Omdat dit poeder geen smaak heeft, kun je het toevoegen aan elke andere vloeistof van je keuze, zoals proteïne shakes, vruchtensappen of gewoon aan water.


Gebruik

Mix 1 scoop met water of je favoriete eiwitshake en neem BCAA Powder op elk moment dat meer bcaa's gewenst zijn.


Inhoud en smaak

Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g


Ingrediënten

Gemicroniseerde L-Leucine, Gemicroniseerde L-Valine, Gemicroniseerde L-Isoleucine.

Allergie informatie: Bevat Soja (Lecithine) Bestanddelen.,Kan sporen van noten, pinda's, ei en gluten bevatten.


Voedingswaarde informatie

 Per 9.5 gr% RI
Energie 10 kcal  
Koolhydraten 3 g 1%
Gemicroniseerde L-Leucine 2.5 g
Gemicroniseerde L-Isoleucine 1.25 g
Gemicroniseerde L-Valine 1.25 g  

Bezorgen Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

Beoordelingen van klanten over Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

29.769 beoordelingen klanten186 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl968.254 verstuurde producten