606.523 tevreden klanten

NordicTrack Met 20 programma's, 20 intensiteitsniveaus, een vliegwiel van 10kg, Ipod en MP3 aansluitingen. Hometrainers NTIVEX73014

Eigenschappen NordicTrack VX 500 hometrainer


De Nordictrack VX 500 hometrainer is geschikt voor regulier thuisgebruik en biedt u volop mogelijkheden uw training aan te passen en te controleren.


Kenmerken

· Het 5'' backlight display biedt de gebruiker een ruim scala aan mogelijkheden: tijdens het trainen kunt u uw hartslag op het display van de computer aflezen, evenals een groot aantal andere gegevens zoals de snelheid, afstand, tijd, calorieverbruik, hartslag en Watts.

· Wanneer u plaats neemt op deze hometrainer en begint met fietsen, zult u merken dat de constructie stabiel op de vloer staat. Dit is te danken aan de zware onderdelen van de hometrainer die met een totaal gewicht van 38kg een zware hometrainer vormen.

· Dankzij het vliegwiel van 10 kg en het magnetische weerstandssysteem haalt u een apparaat in huis waarop u intensief kunt trainen.

· Het weerstandssysteem biedt u de mogelijkheid de hometrainer op maar liefst 20 verschillende niveaus in te stellen. Dit zijn relatief veel niveaus en houdt in dat de weerstand geleidelijk te verhogen en verlagen is; hierdoor is een bijpassend niveau voor iedere gebruiker toegankelijk.


Programma's

· Het beschikt over wel 20 workouts wat deze hometrainer geschikt maakt voor een heel groot publiek.


Extra's

· Om u te motiveren tijdens uw workout en van uw training nog plezieriger te maken is deze hometrainer voorzien van iFit  en Ipod en Intermix Acoustics 2.0 aansluitingen.


Technische gegevens

· Vliegwiel: 10 kg
· Elektromagnetisch remsysteem (SMR TM)
· 20 programma's
· Met 20 intensiteitsniveaus
· Grafixx 5'' display met weergave van snelheid, afstand, hartslag, tijd, calorieverbruik
· Compatibel met iFit SD Card, Ipod en Intermix Acoustics 2.0 
· Draadloze hartslagmeting door middel van optionele Polar borstband
· Draadloze hartslagmeting door middel van Cardio Grip
· Maximaal gebruikersgewicht: 125 kg
· Afmetingen 106 x 60 x 146 cm
· Doos: 166 x 32 x 66
· Gewicht: 38 kg

Andere producten gerelateerd aan NordicTrack VX 500 hometrainer

Bezorgen NordicTrack VX 500 hometrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden NordicTrack VX 500 hometrainer

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

nordictrack

NordicTrack heeft een indrukwekkende catalogus en historie in de fitnesswereld en biedt gebruikers de mogelijkheid thuis te trainen.

NordicTrack begon meer dan twintig jaar geleden. Het geheim van het succes ligt vooral in het design van hun producten. In de jaren negentig, breidde NordicTrack hun catalogus uit met fitnessproducten voor thuisgebruik zoals home- en crosstrainers, loopbanden en steppers, met dezelfde filosofie als waarmee zij un eerste producten verkochten: design en comfort. Op deze manier staat het merk symbool voor alle atleten die willen trainen en voorbereiden voor een groot avontuur.

Sinds 1999 is NordicTrack een filiaal van ICON Health & fitness, een bdrijf dat reeds sinds 1977 in de fitnesswereld een hoofdrol speelt. ICON HEALTH & FITNESS heeft bijna 2.000 werknemers en vele filialen wereldwijd en is daarmee het grootste fitnessontwikkelingsbedrijf en tevens verkoper van fitness apparatuur ter wereld met hun hoofdkantoor in Logan, Utah.

nordictrack

Productvergelijking NordicTrack VX 500 hometrainer

Beoordelingen van klanten over NordicTrack VX 500 hometrainer

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over NordicTrack VX 500 hometrainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

29.769 beoordelingen klanten198 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl968.254 verstuurde producten