622.970 tevreden klanten

Uitverkoop

Lichaamsanalyse weegschalen Fitbit

Weegschalen of lichaamssamenstellingsmonitoren zijn elektronische apparaten die verschillende gegevens en metingen weergeven over de lichaamssamenstelling, sommige zelfs op een gesegmenteerde manier (armen, benen en romp). Deze weegschalen zijn speciaal ontworpen voor atleten en sporters die de impact van hun trainingsroutines op hun lichaamssamenstelling precies willen berekenen. De functies en de gegevens die ze weergeven, hangen af van het model. Meer informatie

Kies voor

In segmenten
Gegevens uit te lezen.
Vet %
Water %
Spiermassa

Korting

Bezorging

Kies tot 4 producten om te vergelijken

Fitbit Aria weegschaal Zwart Wi-Fi
Aanbieding - 14%

Fitbit Aria weegschaal Zwart Wi-Fi

€ 119,95
€ 103,66
4.0 Sterren (1)

Slimme weegschaal met Wi-Fi. Meet vetpercentage en BMI. Volg je gewicht met je iPad, iPhone of iPod. Beh...

Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi
Aanbieding - 14%

Fitbit Aria weegschaal Wit Wi-Fi

€ 119,95
€ 103,66
0 Sterren (0)

Slimme weegschaal met Wi-Fi. Meet vetpercentage en BMI. Volg je gewicht met je iPad, iPhone of iPod. Beh...


Koopgids voor weegschalen


Bij de aankoop van de ene of de andere weegschaal doet men er goed aan om rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten zoals het feit of de weegschaal segmentaal is of niet of de beschikbare functies en metingen:

Segmentale weegschalen

Segmentale weegschalen maken gesegmenteerde metingen mogelijk, d.w.z. concrete metingen voor elk lichaamsdeel (armen, benen en romp). De gebruiker moet gewoon op de weegschaal gaan staan en zijn/haar handen op de aangeduide manier op de elektroden plaatsen om een volledige lichaamsmeting uit te voeren. Dit soort weegschalen is heel nuttig voor sporters, atleten en mensen die met meer precisie en nauwkeurigheid de metingen van hun lichaam en de impact van hun trainingsroutines willen kennen.

Mogelijke metingen

De getoonde gegevens verschillen van model tot model maar dit zijn enkele mogelijkheden: Totale percentage water en lichaamsvet, dagelijkse calorie-inname, gewicht, botmassa, viscerale massa, spiermassa, percentage basaal metabolisme, metabolische leeftijd, IMC, enz. Zeer nuttige gegevens voor elke sporter die zijn/haar lichaamssamenstelling ten allen tijde onder controle wil hebben.

Links over die u kunnen intereseren Lichaamsanalyse weegschalen

30.320 beoordelingen klanten184 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl997.501 verstuurde producten