621.474 tevreden klanten

Uitverkoop
Jawbone Bioimpedantiesensoren kunnen jouw hartslag in rust meten. Wordt steeds beter met nieuwe functies. Activity trackers JL04-0101ACA-EU2

Jawbone UP3 Zilver Activity Tracker

Nummer 3 van de meest verkochte Activity trackers
Toppers
€ 179,99
€ 95,04

Eigenschappen Jawbone UP3 Zilver Activity Tracker


De meest geavanceerde meter ter wereld.

Iedereen heeft wel al eens een levensveranderende ervaring meegemaakt. Dit is er zo één. UP3™ is gewoonweg de meest geavanceerde meter op de markt. Zijn klassieke, duurzame ontwerp zal de tand des tijds doorstaan. De technologie met meerdere sensoren voegt ruimdenkendheid en nauwkeurigheid aan Smart Coach toe. Alles aan UPS geeft aan dat de lag hoger ligt. Draag er een en ga een stap verder.Uitgelichte kenmerken

Activiteiten registreren
De eenvoudigste manier om beloond te worden voor je stappen, oefeningen en totaal aantal verbrande calorieën op een dag. Kennis hiervan is de eerste stap om actiever te zijn en gemotiveerd te blijven.

Jawbone UP2 Black

Geavanceerde slaap
UP3 maakt gebruik van geavanceerde sensoren om jouw slaapstadia—REM,-slaap, lichte en diepe slaap te registreren. Smart Coach kan je vervolgens tips geven om nog meer uit je slaap te halen en de kwaliteit van jouw dagen zo te verbeteren.

Jawbone UP3

Voedselregistratie
Registreer je maaltijden en houd je calorieën eenvoudig bij met de UP®-streepjescodescanner, het doornemen van restaurantmenu's en de voedingsdatabase. Smart Coach helpt je op weg naar gezonde gewoontes en geeft je maaltijd een voedingsscore—omdat het bij gezond eten om meer draait dan gewoon calorieën tellen.

Jawbone UP2 Black

Smart Coach
Smart Coach geeft je de motivatie en de gepersonaliseerde inzichten die je nodig hebt om je doelen te verwezenlijken, waar je dag je ook brengt. Bovendien wordt hij mettertijd slimmer—naarmate Smart Coach je beter leert kennen, worden de inzichten en tips steeds beter. En hetzelfde geldt voor jou.

Jawbone UP2 Black

Hartgezondheid
De gezondheid van jouw hart wordt niet alleen vastgesteld aan de hand van het aantal hartslagen per minuut. Onze geavanceerde bioimpedantiesensoren kunnen automatisch jouw hartslag in rust registreren en deze informatie gebruiken om jou te helpen om zo goed mogelijk voor het belangrijkste orgaan van je lichaam te zorgen.

Jawbone UP3


Functies

We hebben (bijna) overal aan gedacht.
Jawbone-UP2

Doorlopende updates

UP3™ wordt steeds beter met nieuwe functies geïntegreerd in gratis UP®-firmware en app-updates.
Jawbone-UP2
Spatbestendig
UP3™ is spatwaterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regen, zweet van een fikse training of nat worden in de douche. Dompel je apparaatje wel niet onder.

Jawbone-UP2
Smart Alarm™
UP® stelt tijdens jouw slaapcyclus het beste moment vast om je te wekken. Dit gebeurt met een zachte trilling binnen een periode die jij zelf bepaalt (tot maximaal 30 munten voor jouw ingestelde wekker). Zo kun je lekker fris aan jouw dag beginnen.


Jawbone-UP2
Idle Alert
Verhoog je actieve tijd met geheugensteuntjes op maat om ervoor te zorgen dat je de hele dag door blijft bewegen. Te veel zitten, of dit nu op het werk of in de sofa is, vertraagt je metabolisme. Met Inactieve melding kun je herinneringen instellen om ervoor te zorgen dat je gedurende de dag actief blijft. Pas je Inactieve melding vanuit de app aan en je polsband zal trillen om je eraan te herinneren dat het tijd is om aan de slag te gaan.

Jawbone-UP2

Batterijduur
UP3™ is voorzien van een abbr title="Universal Serial Bus">usb-oplader en een batterij die tot 7 dagen meegaat zonder bijladen.


Jawbone-UP2
Synchroniseert draadloos
Het UP3™-polsbandje is altijd verbonden via Bluetooth® Smart. Krijg actuele voortgangsrapporten zonder je zorgen te moeten maken over het aansluiten om je gegevens te uploaden.

Jawbone-UP2
Verbrande calorieën
UP® meet hoeveel calorieën je verbrandt door jouw basaal metabolisme (BMR) vast te stellen. Deze waarde wordt aan de hand van jouw leeftijd, gewicht, lengte en bewegingsniveaus berekend. Hiervoor wordt de meest recente gepubliceerde medische standaard gebruikt. Door jouw bewegingspatroon beter te leren begrijpen, kun je meer calorieën verbranden aan de hand van jouw BMR.

Jawbone-UP2

Succesreeksen en mijlpalen

Je wordt beloond wanneer je jouw doelen consistent bereikt en je kunt je voortgang naar een betere jij in de gaten houden.


Jawbone-UP2
Vrienden & familie
Je staat nooit alleen. Dankzij UP® kun je verbinding maken met vrienden en familie, zodat jullie je doelen samen kunnen bereiken. Wanneer de leden van de UP®-community drie of meer vrienden in hun team hebben, leggen ze per maand minstens 16 kilometer extra af. Dat zijn heel wat verbrande calorieën.


Jawbone-UP2
Doelen
Verlies jouw doel niet uit het oog door jezelf persoonlijke doelen te stellen; van het aantal stappen per dag tot het aantal uren slaap en je streefgewicht. Met UP® kun je jouw doelen aan de hand van aanbevelingen voor activiteiten, handige tips en motiverende herinneringen bereiken.
Jawbone-UP2

Vandaag ga ik
De Smart Coach motiveert je wanneer je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken met jouw persoonlijke uitdagingen, zoals voldoende water binnenkrijgen of een intensiever bewegingspatroon.
Jawbone-UP2

LE
D-indicator
Eenvoudige led-controlelampjes functioneren als indicatoren om in één oogopslag jouw status en meldingen te zien.


Jawbone-UP2
Activiteiten registreren
Kijk verder dan hoeveel stappen je zet. Registreer jouw verschillende trainingen om een volledig beeld te krijgen van jouw activiteiten. Door trainingen te registreren, kun je aan je actieve tijd zien hoelang je werkelijk in beweging bent geweest en hoeveel calorieën je precies hebt verbrand.


Jawbone-UP2
Slaap registreren
De kwaliteit van jouw slaap wordt geregistreerd aan de hand van een ingebouwde versnellingsmeter, die detecteert hoe licht of vast je slaapt en hoe vaak je wakker wordt. Het onderdeel voor slaapregistratie laat je weten hoe lang en goed je hebt geslapen, zodat jij kunt leren hoe je aan de hand van kleine aanpassingen frisser wakker kunt worden. Volgens het NIH komt 7–8 uur slaap per nacht je geestelijke en fysieke gezondheid en welzijn ten goede. Bovendien komt het jouw brein ten goede.


Jawbone-UP2
Voedselregistratie
Verbeter jouw eetpatroon en bereik jouw ideale gewicht door jouw maaltijden te registreren via de UP® App. Registreer met behulp van de app wat je eet en drinkt en hoeveel calorieën en voedingsstoffen je binnenkrijgt door streepjescodes te scannen of een maaltijd bij jouw lievelingsrestaurant te registreren. Er is zelfs een voedingsscore waarmee je kunt zien hoe gezond jouw voedingskeuzes zijn op een eenvoudige schaal van 1–10.


Jawbone-UP2
Smart Coach
Vergeet al die simpele stappentellers en standaardadviezen—Smart Coach is ontworpen met menselijk gedrag in het achterhoofd. De coach verwerkt alle informatie die jouw UP3™-meter verzamelt en analyseert die informatie om jou persoonlijk advies en inzichten te geven die je helpen om jouw sport-, slaap- en algemene gezondheidsdoelen te bereiken.

Jawbone-UP3
Duels
Daag je vrienden en familie uit in een duel en verwezenlijk samen jullie doelen. Een duel is een een-tegen-een stappenstrijd van 24 uur, 3 dagen of 1 week. Zoek een vriend. Kies een duur. Laat zien wat je in huis hebt.

Jawbone-UP3
Hartgezondheid
Bioimpedantiesensoren kunnen jouw hartslag in rust meten. Veranderingen in jouw hartslag in rust tonen een momentopname van de gezondheid van jouw hart en bloedvaten. Een verhoogde waarde kan betekenen dat je meer risico loopt op hart- en vaatziekten. Een verlaagde waarde kan betekenen dat je hart sterker is geworden. Leg deze waarden dagelijks vast zo gauw je wakker bent en voordat je jouw armen beweegt. Door gezond te eten en voldoende te bewegen, kun je jouw hartslag in rust na verloop van tijd verlagen.


Details & Specificaties


Jawbone UP3


In de doos

· UP3™-polsbandje
· Snelstartgids
· USB-oplaadkabel


Materiaal & Onderhoud

· Bandje: hypoallergeen TPU-rubber dat ook voor medische doeleinden wordt gebruikt
· Hoes: geanodiseerd aluminium met minder dan 0,5% nikkel
· Meetelektrodes: met abbr title="Titanium nitride">TiN omhuld roestvrij staal
· Spatbestendig


Afmetingen & Gewicht van UP3

· Formaat: 220mm. x 12,2mm. x 3,0mm.-9,3mm.
· Eén maat die bijna iedereen past, polsomtrek van 140 mmndash;190 mm
· Gewicht: 29 g.


Voeding & Batterij

· Batterijduur: tot 7 dagen
· Oplaadbare Lithium-ion-polymeerbatterij van 38 mAh
· De oplaadtijd bedraagt ongeveer 60 minuten via de magnetische USB-oplaadkabel


Sensor & Interface

· Bluetooth® 4.0 BLE
· Versnellingsmeter met drie assen
· Bioimpedantie:
  Hartslag
  Ademhaling
  Galvanische huidreactie (GSR)
· Huidtemperatuur
· Omgevingstemperatuur
· LEDs in drie kleuren: blauw voor slaap, oranje voor activiteiten en wit voor meldingen

Bezorgen Jawbone UP3 Zilver Activity Tracker

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad6 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Jawbone UP3 Zilver Activity Tracker

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Jawbone UP3 Zilver Activity Tracker

Beoordelingen van klanten over Jawbone UP3 Zilver Activity Tracker

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Jawbone UP3 Zilver Activity Tracker

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.252 beoordelingen klanten143 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl993.989 verstuurde producten