608.286 tevreden klanten

Kerst
Hyperice Innovatief apparaat voor uw rug met digitale connectie, dat warmte en vibratie toepast om pijnlijke spieren de verwarmen, ontspannen en los te maken. Pijnbestrijdingsproducten VENOM

Eigenschappen Hyperice Venom voor Rugspieren


The Venom is a cutting-edge, digitally connected, wearable back device that uses heat and vibration to warm up, loosen, and relax sore / stiff muscles. Manufactured using the industry's best technology the digital touchscreen control allows you (the user) to customize your temperature, vibration pattern, and timer for the optimal massage.

De Venom is een vernieuwend rugapparaat met digitale aansluiting, dat warmte en vibratie gebruikt om pijnlijke en/of stijve spieren de verwarmen, ontspannen en los te maken. Vervaardigd met behulp van de beste technologie. De digitale touchscreen bediening stelt u (de gebruiker) in staat om de temperatuur, vibratie patroon, en de timer aanpassen voor een optimale massage.

Specificaties

 • Digital Touch Screen bedieningscherm
 • Wartmte op basis van nanotechnologie
 • 4 Vibratiebronnen
 • Verstelbare heupband (One Size Fits All)
 • Verwijderbare Lithium-Ion Battery Pack
 • Premium Plush (tm)


Andere producten gerelateerd aan Hyperice Venom voor Rugspieren

Bezorgen Hyperice Venom voor Rugspieren

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkortBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Binnenkort

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Betaalmogelijkheden Hyperice Venom voor Rugspieren

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Hyperice Venom voor Rugspieren

Beoordelingen van klanten over Hyperice Venom voor Rugspieren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Hyperice Venom voor Rugspieren

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

29.810 beoordelingen klanten270 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl971.116 verstuurde producten