623.193 tevreden klanten

Uitverkoop
GoldNutrition Het is goed voor fietsers, triatleten of hardlopers, ofwel voor alle sportspersonen die naar hogere prestaties en beter uithoudingsvermogen streven. Vitamines en mineralen GN61081

Eigenschappen GoldNutrition Magnesium 600mg - 60 capsules


Magnesium van Gold Nutrition is het perfecte magnesium supplement als je ernaar streeft om je weerstand en je uithoudingsvermogen te verhogen, als je spierkrampen wilt verwijden en je je botten sterk wilt houden. Het is goed voor fietsers, triatleten of hardlopers, ofwel voor alle sportspersonen die naar hogere prestaties en beter uithoudingsvermogen streven. Het wordt speciaal aanbolen als je ouder bent en je je botten en spieren gezond wilt houden en ook een sneller herstel wilt.

Het is wetenschappelijk bewezen dat Magnesium bijdraagt aan spierontspanning. Tijdens het trainen zit er genoeg Magnesium in je bloed om vermoeidheid uit te stellen, spierkrampen te voorkomen en spierherstel na de training te versnellen.

Magnesium is ook essentieel voor gezonde botten, het voorkomt hypertensie, het fungeert als een arteriële vasodilatator, zorgt dat het zenuwstelsel gezond blijft en stimuleert hydratie door zuurstof te laten reageren met hydrogeen. Daarnaast is Magnesium oxide ook een wetenschappelijk erkende promotor van een gezonde hart- en nierfunctie en verlaagt het hoge bloeddruk en benauwdheid.

GoldNutrition Magnesium superieure formule bevat magnesium oxide en chelaat magnesium glycinaat, twee soorten magnesium met een verschillende opnamesnelheid om je uithoudingsvermogen en herstel te vergroten.


Gebruik

Om opname te bevorderen, neem 2 capsules op een lege maag, met water.


Inhoud en smaak

Gold Nutrition Magnesium 600mg - 60 Capsules


Ingrediënten

Magnesium Oxide, Gechelateerd magnesium glycinaat.


Voedingswaarde informatie

 Per 100 gPer 2 capsules
Magnesium 40900 mg 571,5 mg

Bezorgen GoldNutrition Magnesium 600mg - 60 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • Voorraad8 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden GoldNutrition Magnesium 600mg - 60 capsules

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • GoldNutrition
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Productvergelijking GoldNutrition Magnesium 600mg - 60 capsules

Beoordelingen van klanten over GoldNutrition Magnesium 600mg - 60 capsules

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over GoldNutrition Magnesium 600mg - 60 capsules

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.320 beoordelingen klanten296 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl997.501 verstuurde producten