633.347 tevreden klanten

GoldNutrition Bevat een synergistisch combinatie van ontgiftende middelen en antioxidanten waardoor je langer en harder kunt presteren door een normaal spier pH gehalte aan te houden en spierverzuring te verminderen. Gezondheid van de gewrichten GN61205

Eigenschappen GoldNutrition Lacticell - 180 capsules


Het maakt niet uit hoe graag je je set wilt voltooien, als je spieren protesteren zal de pijn het bijna altijd winnen en ben je gedwongen een pauze te nemen.

Het brandende gevoel in je spieren terwijl je traint wordt veroorzaakt door spierverzuring en giftige afvalstoffen. Op deze manier vestigt je lichaam hier de aandacht op en geeft het aan dat je onmiddellijk rust moet nemen.

Als je immuun voor vermoeidheid wilt zijn moet je Gold Nutrition Laticell innemen.

Laticell bevat een synergistisch combinatie van ontgiftende middelen en antioxidanten waardoor je langer en harder kunt presteren door een normaal spier pH gehalte aan te houden en spierverzuring te verminderen.

 • Bèta-Alanine
  Bewezen dat het het carnosinegehalte verhoogt om de opbouw van melkzuur te voorkomen

 • Creatine
  Beschermt tegen de ophoping van melkzuur tijdens het trainen, om sterkere en langere spiercontracties te ondersteunen. Creatine verhoogt bovendien de productie van ATP (Adenosine Trifosfaat), wat je van meer kracht voorziet

 • Alfa Liponzuur (ALA)
  Een antioxidant die zowel in water als in vet oplosbare vrije radicalen kan neutraliseren en zelfs andere antioxidanten kan genereren voor meer bescherming tegen vrije radicalen

 • Vitamine E
  Nog een krachtige antioxidant die sneller spierherstel ondersteunt en extensieve spierschade die door vrije radicalen veroorzaakt wordt voorkomt


Gebruik

Neem 2 x per dag 1 portie (3 capsules).

Op trainingsdagen neem een dosis 15-20 minuten voor de training en neem een volgende dosis na de training. Overige dagen: Neem 2 porties per dag bij maaltijden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.


Inhoud en smaak

Gold Nutrition Lacticell - 180 Capsules


Ingrediënten

Beta-Alanine, Creatine Monohydraat, Gelatine, Magnesium Stearaat, Alfa Liponzuur, D-Alfa Tocoferyl acetaat.


Voedingswaarde informatie

 Per 100 gPer 6 capsules
Vitamine E 30 mg 1,8 mg
Beta-alanine 67,11 g 4 g
Creatine 20150 mg 1,2 mg
Alfa Liponzuur 300 mg 18 mg

Bezorgen GoldNutrition Lacticell - 180 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden GoldNutrition Lacticell - 180 capsules

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • GoldNutrition
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Productvergelijking GoldNutrition Lacticell - 180 capsules

Beoordelingen van klanten over GoldNutrition Lacticell - 180 capsules

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over GoldNutrition Lacticell - 180 capsules

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.888 beoordelingen klanten89 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.017.351 verstuurde producten