607.143 tevreden klanten

Kerst
Garmin Zeer gevoelige GPS-plaatsbepaling met snelle GPS-peiling. Barometrische hoogtemeter en 3-assen kompas met automatische kalibratie Outdoorhorloges 010-N1040-61

Garmin fénix 2 (NOH)

Showroom model
€ 349,00
€ 249,99

LevertijdBezorging volgende werkdagMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Garmin fénix 2 (NOH)


Wat betekent een herstelde KM0 of NOH eenheid?


NOH komt overeen met de Engelse term "Newly Overhauled" (onlangs herzien) en betekent dat een klant een artikel naar Garmin heeft teruggezonden omdat het een defect had of simpelweg omdat de klant het product niet wilde. Garmin UK heeft vervolgens de eenheid hersteld om het apparaat weer als nieuw te maken. Alle gebreken zijn gerepareerd en een nieuwe behuizing en nieuwe onderdelen worden toegepast. Een herstelde Garmin GPS horloge is zo goed als nieuw, het enige verschil is dat hij wordt geleverd in een witte doos.Garmin-NOH-1


Overzicht
 
· GPS-horloge voor sporters en avonturiers
 
· Zeer gevoelige GPS-plaatsbepaling met snelle GPS-peiling
 
· Barometrische hoogtemeter en 3-assen kompas met automatische kalibratie
 
· Intuïtieve gebruikersinterface, geoptimaliseerd voor verschillende activiteiten
 
· Geavanceerde fitnessfuncties zoals Hersteladvies, Hardloopdynamica en Racevoorspelling¹
 
· Uitgebreide multisport-ondersteuning voor hardlopen, zwemmen, fietsen en meer
 
· Communicatie met optionele sensors via ANT+ en met uw smartphone voor LiveTrack² en Smart Notifications³
fenix 2 combineert de beste functies van onze fitness- en outdoor-horloges en is de ideale multisport-trainingspartner en buitensportnavigator.
 
Of u nu gaat hardlopen, fietsen, bergbeklimmen, skiën of zwemmen, met fenix 2 kunt u gemakkelijk overschakelen tussen functiesets die speciaal zijn afgestemd op elke activiteit.
 
Schakel over van geavanceerde fitnessfuncties - zoals racen tegen uw Virtual Partner® en hersteladvies na uw training - naar betrouwbare navigatie terug naar huis met TracBack®.
 
U kunt ook altijd in contact blijven met anderen via LiveTrack en Smart Notifications, zelfs terwijl u uw conditie op de proef stelt.
 
Voor de recreatieve hardloper en de veeleisende trail runner
fenix 2 biedt een uitgebreide reeks functies voor hardlopers, zoals tempo, tijd, afstand, opties voor intervaltraining, automatische rondes en nog veel meer. Voor de specifieke behoeften van trail runners biedt fenix 2 een speciaal profiel met extra gegevens zoals stijging, prestaties en verticale snelheid. Alle beschikbare profielen kunnen volledig worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van de sporter.
 
 
fenix 2
Ondersteuning voor multisport-atleten
De fenix 2 ondersteunt multisport-atleten in al hun disciplines en trainingsomgevingen. Tijdens het zwemmen in open water of in het zwembad houdt fenix 2 het aantal slagen, intervallen, afstand, tempo en meer bij. Tijdens het fietsen geeft fenix 2 gedetailleerde informatie over uw prestaties en kan het toestel via optionele sensors uw cadans en vermogen bijhouden, zodat u beschikt over volledige prestatiegegevens.
 
Geavanceerde fitnessinformatie
fenix 2 beschikt over tal van geavanceerde trainingsfuncties van Garmin. Bij gebruik in combinatie met een HRM-Run monitor beschikt u over uitgebreide statistieken over uw vorm en fitheid. VO2 max. geeft u een indicatie van uw werkelijke fitheid op basis van uw prestaties en diverse hartslagwaarden. Volg veranderingen in uw VO2 max. om te zien hoe u fitter wordt en om uw conditie te vergelijken met die van anderen. De fenix kan zelfs uw volgende wedstrijdtijd voorspellen op basis van uw VO2 max-waarde. Na de training geeft de functie Hersteladvies aan hoeveel tijd u nodig hebt om te herstellen van uw laatste activiteit.¹
 
Functies voor hardloopdynamica
fenix 2 geeft geavanceerde sensorfeedback over uw hardloopconditie in de vorm van diverse geavanceerde hardloopgegevens. Bij gebruik in combinatie met de HRM-Run monitor¹ geeft fenix 2 u informatie over uw cadans, verticale oscillatie en grondcontacttijd. Deze gegevens vormen uw hardloopdynamiek en geven een indicatie van uw krachtsinspanning tijdens het hardlopen. Informatie over uw hardloopdynamiek helpt u om uw efficiëntie in de loop der tijd te verbeteren.
 
Functies voor skiën en snowboarden
fenix 2 houdt uw prestaties tijdens het skiën en snowboarden op slimme wijze bij. Het toestel telt automatisch uw afdalingen en meet snelheid, afstand en hoogteverschillen, zodat u over aparte statistieken voor afzonderlijke afdalingen beschikt. Wanneer u in de skilift stapt en weer omhoog gaat, beschikt u over de gegevens van uw vorige afdaling, zodat u die informatie kunt vergelijken met eerdere afdalingen of dagprestaties. Met de meegeleverde polsband van stof kunt u uw fenix 2 zelfs over uw ski-jack heen dragen. fenix 2 beschikt ook over een aparte crosscountry skimodus, en u kunt uw fenix 2 als handschoenvriendelijke afstandsbediening voor de VIRB™ en VIRB™ Elite actiecamera's gebruiken.
 
 
fenix 2
Complete navigatie
fenix is het enige horloge dat u het volledige pakket navigatiefuncties biedt van Garmin, 's werelds meest vertrouwde naam op het gebied van navigatie. fenix houdt niet alleen bij waar u bent geweest, maar toont u ook de wildernis en leidt u weer naar huis, zodat u zich altijd 100% veilig voelt bij elke stap die u zet. Tijdens uw trips wordt een tracklog bijgehouden, een soort elektronisch kruimelspoor via GPS. U kunt ook waypoints markeren, zoals de locatie van uw voertuig, een schuilhut, mooie uitkijkpunten en andere nuttige punten. Met fenix kunt u routes opstellen en volgen, maximaal 1.000 waypoints markeren en maximaal 10.000 spoorpunten opslaan. U kunt zelfs uw reis voorbereiden op BaseCamp™, de gratis desktopsoftware van Garmin voor het plannen van trips. U kunt thuis in alle rust uw reis plannen, alle gegevens downloaden naar fenix en de navigatiepijl naar waypoints of de duidelijk zichtbare routelijn naar uw bestemming volgen. Aan het einde van de dag kunt u TracBack™ gebruiken om de veilige weg naar huis terug te vinden.
 
Blijf verbonden
Deel uw buitensportavonturen live met anderen. Koppel uw fenix 2 met uw smartphone en deel uw locatie met uw vrienden en familie via Live Track en Garmin Connect™ 2.0. Met Smart Notifications kunt u draadloos e-mail, sms-berichten en waarschuwingen ontvangen via uw compatibele iPhone®. U kunt uw kostbare telefoon veilig opbergen in uw rugzak en volledig verbonden blijven.
 
Hoogtemeter, barometer en kompas
fenix 2 is uitgerust met een zeer gevoelige barometrische hoogtemeter en een kompas, die automatisch worden gekalibreerd met de GPS-ontvanger voor de meest nauwkeurige gegevens. De ingebouwde barometrische hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het kompas met 3 assen vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt. Voor exacte temperatuurmetingen kunt u het toestel koppelen met onze optionele draadloze Tempe™ temperatuursensor.
 
 
fenix 2
Bestand tegen de zwaarste omstandigheden
fenix 2 beschikt over een met staal versterkte thermo-plastic behuizing die het toestel beschermt tegen schokken, en een krasbestendige gebogen lens van mineraalglas. Het horloge heeft een helder LCD-scherm met rode LED-schermverlichting en een robuuste polsband van polyurethaan. Bovendien wordt ook nog andere polsband van stof (met klittenbandsluiting) meegeleverd met uw fenix 2, zodat u het toestel ook over een dik jack kunt dragen. fenix 2 heeft een waterbestendigheid van 5 ATM (50 meter) en een batterijduur van maximaal 50 uur in GPS-modus (afhankelijk van de instellingen) en maximaal 5 weken in horlogemodus.
 
Het gemak van een polshorloge
De fenix is niet alleen robuust en aantrekkelijk, maar ook een uiterst nauwkeurig horloge voor dagelijks gebruik. Het toestel heeft instellingen voor alarmen, geluidsignalen en trilsignalen. Tevens beschikt u over een timer, stopwatch en wereldklok. Maar boven alles is het een ultiem statement voor uw levensstijl als alpinist of buitensporter.
 
¹Vereist het gebruik van een HRM-run hartslagmeter, die wordt meegeleverd met sommige modellen en apart leverbaar is voor andere modellen.
²Toegankelijk via smartphone en Garmin Connect Mobile app voor iPhone 4S en later of voor Android 4.3 of later en Bluetooth Low Energy ondersteuning (Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3, Nexus 4, 5 en 7 en de Moto G)
³Compatibel met iPhone® 4S en later en OS7 of later. iPhone is een handelsmerk van Apple Computer, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.
Het Bluetooth® woordmerk en Bluetooth logo zijn geregistreerde handelsmerken en eigendom van Bluetooth SIG, Inc.
 

Functies
 
· Trainingsinformatie in één oogopslag
Voor snelle toegang tot actuele informatie over uw tempo, afstand, tussentijden en verschillen met uw doeltempo.
 
· Hersteltijd
Maakt vlak na een hardloopsessie een schatting van uw herstelstatus en telt de tijd af tot uw volgende sessie. Hersteltijd kan variëren van 6 tot 96 uur.
 
· Herstelcontrole
Biedt in real-time een beoordeling van uw hersteltijd tijdens de eerste paar minuten van een hardloopsessie.
 
· Hoogtemeter
fenix 2 heeft een ingebouwde barometrische hoogtemeter die nauwkeurige hoogte-informatie weergeeft waarmee u uw stijgingen en dalingen kunt bijhouden.
 
· Barometer
Met de ingebouwde barometer kunt u weersveranderingen vaststellen en voorspellen op basis van korte-termijnveranderingen in de barometrische luchtdruk. Als de barometerdruk gestaag daalt, kan dit een waarschuwing zijn van een naderende storm.
 
· Kompas
fenix 2 heeft een elektronisch kompas met 3 assen dat uw richting aangeeft, ongeacht of u beweegt of niet. Neem een peiling, dan u kunt er zeker van zijn dat fenix 2 u naar uw bestemming leidt.
 
· Temperatuursensor
U krijgt inzicht in temperatuurtrends met de ingebouwde temperatuursensor. Als u weet hoe snel de temperatuur stijgt of daalt, kunt u beter inschatten welke kleren u moet dragen en of u een schuilplaats moet zoeken of huiswaarts moet keren.
 
· Draadloze communicatie tussen toestellen
U kunt sporen, waypoints, routes en papierloze geocaches draadloos delen met andere compatibele Garmin GPS-toestellen en smartphones. fenix 2 is uitgerust met ANT+™ functionaliteit en Bluetooth® technologie. Dit betekent dat u fenix ook kunt koppelen met diverse externe toestellen, zoals onze Tempe™ temperatuursensor, HRM-Run hartslagmeter en onze fietscadanssensor.
 

Specificaties
 
Kenmerken en prestaties
· Afmetingen toestel (BxHxD): 4,9 x 4,9 x 1,7 cm
· Schermgrootte: diameter van 3,1 cm
· Schermresolutie (BxH): 70 x 70 pixels
· Schermtype: transflective, monochroom LCD-scherm (negatiefmodus-zwart)
· Gewicht: 90,6 g
· Batterijduur: tot 50 uur in GPS-modus (afhankelijk van instellingen); 5 weken in horlogemodus
· Batterijtype: oplaadbare 500 mAh lithium-ion
· Waterbestendigheid: 5 ATM (tot 50 m diep)
· GPS: ja
· Gevoelige ontvanger: ja
· Interface: USB
· Geïntegreerd geheugen: 20 MB
 
Trainingsfuncties
· Tijd, afstand, tempo: ja
· Eigen nuttige punten: ja
· Auto Lap, Pause, Scroll: ja
· Meldingen: ja
· Calorieën: ja
· Virtual Pacer®: ja
· Automatische tijdzone: ja
· Alarm: ja
· Cadans: ja
· Vibratie: ja
· Indoor tempo en afstand: ja
· Geavanceerde workouts: ja
· Hartslagzones: ja
· Trainingseffect: ja
· Geschat VO2 max: ja
· Racevoorspelling: ja
· Hersteladvies: ja
· Geavanceerde hardloopdynamica: ja
· Grondcontacttijd: ja
· Verticale oscillatie: ja
· Slimme meldingen: ja
 
Extra functies
· Via-punten: 1000
· Routes: 50
· Spoorlog (TracBack®): 10.000 punten, 100 opgeslagen sporen
· Elektronisch 3D-kompas: ja
· Barometrische hoogtemeter: ja
· Jaag-/viskalender: ja
· Zon- en maangegevens: ja
· Oppervlakteberekening: ja
· Overdracht tussen toestellen: ja
· Compatibel met Garmin Connect™: ja (mobiel/computer)
· Draadloze sensors: optionele HRM-Run™, hartslagmeter, tempe™, voetsensor, snelheid/cadans
· Draadloze connectiviteit: ANT+™/Bluetooth® om informatie te delen met compatibele Garmin toestellen of smartphones
 

In de verpakking
 
· fenix 2 GPS-horloge
· Set met polsband van stof
· USB-oplaad/gegevenskabel
· Netspanningsadapter
· Snelstartgids
 

Bezorgen Garmin fénix 2 (NOH)

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Garmin fénix 2 (NOH)

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

garmin

Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

Productvergelijking Garmin fénix 2 (NOH)

Beoordelingen van klanten over Garmin fénix 2 (NOH)

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Garmin fénix 2 (NOH)

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

29.769 beoordelingen klanten238 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl968.986 verstuurde producten