622.736 tevreden klanten

Uitverkoop
Finnlo Revolutionaire TNT weerstandtechnologie. Maximale weerstand van 100 kg (2x 50 kg). Uiterst stille en gelijkmatige weerstand. Krachtstations 3842

Eigenschappen Finnlo Bio Force Krachtstation


Geen gewichten, geen lawaai, een ton aan verschillende oefeningen - DE perfecte gym voor thuis. Finnlo revolutioneert krachttraining in zijn geheel met de spectaculaire Bio Force serie! In plaats van conventionele gewichtstapels maakt de Bio Force gebruik van speciale TNT weerstandtechnologie. Twee cilinders gevuld met nitrogen (stikstof) aan de achterzijde van het krachtstation genereren maximaal 100 kg. (2x 50 kg) soepele en evenredige weerstand zonder enig geluid.

Met zijn ingenieuze kabelsysteem en een uitgebreid scala aan verstelbare posities van de pullies staat de Bio Force garant voor meer dan 100 verschillende oefeningen. De vier verschillende aansluitingspunten op schouderniveau aan elke zijde voorzien u van vier verschillende breedtes voor het trainen van borst- en armspieren zodat u precies de juiste spieren kunt aanspreken. Er worden twee voetstraps meegeleverd voor een grote variatie in oefeningen voor het onderlichaam. Train bijvoorbeeld adductors, abductors, hamstrings en de kuiten zonder enkel probleem. De zitting kan eenvoudig worden verwijderd voor zowel staande als hurkende oefeningen. Bij de handleiding wordt een uitgebreid en gedetailleerd oefeningenschema bijgesloten zodat u bij elke oefening de juiste begeleiding en uitleg krijgt.

De Bio Force weegt slechts 82 kg. en kan eenvoudig worden verplaatst door zijn transportwieltjes waardoor u de gym uitermate eenvoudig door uw huis kunt verplaatsen.


Product details

· Revolutionaire TNT weerstandtechnologie (Total Nitrocell Technology)
· Meer dan 100 verschillende oefeningen mogelijk
· Maximale weerstand van 100 kg (2x 50 kg), verstelbaar in stapjes van 2,5 kg.
· Uiterst stille en gelijkmatige weerstand
· Handig lockmechanise stelt u in staat om eenvoudig de weerstand te wijzigen zonder van uw zitting af te komen
· Het gewicht kan onafhankelijk per kant worden gewijzigd (2,5 tot 50 kg) om aan uw symmetrie te werken
· Vier verschillende aansluitingspunten op schouderniveau aan elke zijde voor verschillende breedtes en dus hoeken voor het trainen van het bovenlichaam
· Inclusief twee voetstraps voor het trainen van het onderlichaam
· Uitgebreide oefeningenhandleiding met illustraties bijgevoegd.
· Totaal gewicht slechts 82 kg
· Transportwielen voor eenvoudige verplaatsing
· Footprint: 134 x 165 x 208cm
· Benodigde ruimte: 165 x 165 x 208cm
· Kleur: anthraciet


Technische details
 
· Revolutionaire TNT-weerstandtechnologie (Total Nitrocell Technology) voor soepele en geruisloze training
· Alle bewegingen vinden plaats zonder de gebruikelijke gewichtstapel
· Eenvoudig te wijzigen weerstand door het unieke druk-locksysteem zonder zelfs van de zitting af te komen
· Bilaterale onafhankelijke gewichtsinstelling van maximaal 100kg (2 x 50kg) voor compensatie van zwakkere spieren
· Totaal gewicht van de gym slechts 82 kg
· Transportwielen voor eenvoudige verplaatsing
· Meer dan 100 verschillende oefeningen mogelijk
· Incl. handleiding met oefeningen en afbeeldingen
· Verticaal verstelbare en verwijderbare zitting
· Gewichtstapel: Niet nodig door het innovatieve TNT-weerstandsysteem Max. weerstand
· 100 kg (verstelbaar in stapjes van 2,5 kg.)

Bezorgen Finnlo Bio Force Krachtstation

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Finnlo Bio Force Krachtstation

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Bij registratie van uw product via finnlofitness.nl/registreren, ontvangt u een extra 3de jaar op alle onderdelen.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

flowfitness

In 2005 introduceerde het bedrijf HAMMER het exclusieve merk Finnlo. Vandaag de dag is Finnlo HET innovatieve fitnessmerk in Europa. Een consequent zeer hoge eis aan kwaliteit en design is de cruciale factor voor het grote succes van het merk Finnlo.

Alle producten van Finnlo zijn specifiek ontworpen voor de West-Europese markt. Denk onder andere aan het maximale gebruikersgewicht en de mogelijkheid voor gebruikers van iedere lengte om optimaal gebruik te maken van alle fitnessapparatuur.

Productvergelijking Finnlo Bio Force Krachtstation

Beoordelingen van klanten over Finnlo Bio Force Krachtstation

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Finnlo Bio Force Krachtstation

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen 1
Met het toestel de Bioforce kan men daar ook een stevige training mee bekomen daar er geen gewichtsblok aan te pas komt Graag wat meer uitleg ben van plan om een fitnesstoestel tekopen alleen weet ik niet met gewichtsblok of zonder Vraag van jacobs ronny uit antwerpen Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

Hallo, Absoluut! Er zitten geen gewichten aan, maar wel instelling van de weerstand met een schuif- en sluitmechanisme; dit is snel, eenvoudig, veilig, en vooral; u hoeft niet op te staan. Dit noemen we TNT = Total Nitrocell Technology (stikstoftechnologie). De met stikstof gevulde cylinders geven een gelijkmatige weer-stand, zijn daarbij volledig geluidloos en maken het traditionele gewichtsblok com-pleet overbodig. Alleen maar voordelen dus! Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen 1

30.320 beoordelingen klanten173 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl996.917 verstuurde producten