632.208 tevreden klanten

Tecnovita Cavislim is een high-tech apparaat dat ontworpen is om efficiënt plaatselijke vetophopingen (cellulitis, sinaasappelhuid) te verwijderen. Cavitatie YS30

Cavitatie Cavislim YS30

Nummer 2 van de meest verkochte Cavitatie
Toppers
€ 799,00
€ 719,10

LevertijdBezorging 2 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Cavitatie Cavislim YS30


Met de YS30 Cavislim van Technovita by BH kunt u uw lichaamsvet kwijtraken, vanuit uw eigen huis.
 
Cavislim is een high-tech apparaat dat ontworpen is om efficiënt plaatselijke vetophopingen (cellulitis, sinaasappelhuid) te verwijderen.
 
 
Modus discontinue
 
De uitzendingen van de ultrasone golven gebeuren met tussenpozen.
 
 
Omschrijving
 
Met dit model kunt u kiezen tussen vier vormen van discontinue behandelingen. Ook kunt u op een eenvoudige wijze de tijd van de behandelingen programmeren met verschillende intensiteiten.
 
Voorzien van een voetschakelaar die de behandelingen kan stoppen voor een veilig gebruik en een compleet control van de sess.
 
Dankzij de grote diameter van de cavitatie behandelkop heeft het niets te benijden met een schoonheidssalon.
 
 
Voordelen van het apparaat
 
· Pijnloos.
 
· Non-invasieve: Vergeet de gevaarlijke operaties.
 
· Onmiddellijke resultaten worden opgemerkt vanaf de eerste behandeling.
 
· Elimineer cellulite en sinaasappelhuid.
 
· Diversen behandelzones (billen, buik, armen, heupen en benen).
 
· Vorm je figuur.
 
· Gemakkelijk te gebruiken.
 
 
Technische eigenschappen
 
· Gewicht: 7 kg.
 
· Afmetingen (cm): 34 lang x 38 breed x 13 hoog.
 
· Frequentie van de ultrasone golven - 40 kHz.
 
· Output: 5 tot 20 watt (afhankelijk van het programma wat in gebruik is).
 
· Stroomvoeding: 220V - Frequentie: 50 Hz.
 
 
Programmas
 
· Tijd: Programmeerbaar van 1 tot 15 minuten.
 
· Intensiteit: Programmeerbaar in 4 niveaus van intensiteit.
 
· Discontinue werkmodus: Programmeerbaar in 4 standen (P1-P2-P3-P4).
 
 
Inhoud
 
 
· Cellulite Serum 50 ml.
 
 
· Gebruiksaanwijzing stap voor stap.
 
· DVD voor gebruik.
 

Bezorgen Cavitatie Cavislim YS30

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Cavitatie Cavislim YS30

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Cavitatie Cavislim YS30

Beoordelingen van klanten over Cavitatie Cavislim YS30

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Cavitatie Cavislim YS30

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen 1
Beste ik had een vraagje over dit apparaat. Ik heb al eens behandelingen met een cavicatie apparaat laten doen dit was erg duur. Daarom wil ik zelf zo een apparaat aankopen, zal dit dezelfde werking hebben? en natuurlijk hetzelfde resultaat? Ikw woon in BelgiË is dit geen probleem voor de levering en kan ik eventueel een afspraak maken voor de levering want ik werk de gehele week behalve op dinsdag? Groetjes NickyVraag van Nicky uit Antwerpen Hoboken Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

Hallo, Cavitatie werkt goed, en is inderdaad duur. Als u een apparaat aanschaft moet u er rekening mee houden dat dit voor thuisgebruik is, en dus niet zo geavanceerd als de apparaten die op een schoonheidsinstituut worden gebruikt. De YS 70, echter, is voor professioneel gebruik, dus meer geavanceerd, meer werkmodus, i.p.v. één heeft deze twee manipels, en YS70 is veel krachtiger dan YS50 of YS30. De twee manipels zijn voor twee verschillende behandelingen, d.w.z. voor het hele lichaam (de grote manipel) en voor behandeling van lichaamsdelen waar u het vet niet zo makkelijk kwijt raakt (de kleine manipel). Dankzij het kleine oppervlak is de kracht meer geconcentreerd op één stukje lichaam, waardoor de ultrasonische golven beter in het lichaamsvet doordringen. In uw geval spreekt u over hardnekkige cellulitis op bepaalde plaatsen, hiervoor is de kleine manipel uitermate effectief. Het zijn allebei high-tech apparaten die ontworpen zijn om efficiënt plaatselijke vetophopingen (cellulitis, sinaasappelhuid) te verwijderen, maar de resultaten van de professionale (de YS70) Cavislim zijn beter en sneller. Hopelijk helpt dit. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen 1

30.827 beoordelingen klanten141 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.014.704 verstuurde producten