634.644 tevreden klanten

Care Ontworpen voor intensief gebruik, is deze fiets uitgerust met een kettingaandrijving wat een veilige en consistente trapbeweging garandeert en een handmatig in te stellen remsysteem voor nauwkeurige training. Het gewicht van het vliegwiel is 22 kg, het zadel en het stuur verstelbaar en samen met de SPD pedalen, geeft dit het gebruik van de fiets een unieke en comfortabele soepelheid. Speedbikes 74520

Eigenschappen Care Spider 22 Speedbike


De Spider 22 van Care is een speedbike die veel weg heeft van een echte racefiets.

Ontworpen voor intensief gebruik, is deze fiets uitgerust met een kettingaandrijving wat een veilige en consistente trapbeweging garandeert en een handmatig in te stellen remsysteem voor nauwkeurige training.

Het gewicht van het vliegwiel is 22 kg, het zadel en het stuur verstelbaar en samen met de SPD pedalen, geeft dit het gebruik van de fiets een unieke en comfortabele soepelheid.

De Care Spider 22 is een high-end model voor intensief gebruik thuis. Het geeft het trapgevoel van een echte racefiets!

· Remsysteem: direct en zonder kabel. Handmatige afstelling van de remmen en weerstand via een roterend wiel om zeer nauwkeurig te kunnen sporten. De kettingaandrijving zorgt voor een veilige en consistente trapbeweging.

· Gewicht vliegwiel: 22kg wat een uitzonderlijk vloeibare trapbeweging garandeert.

· Comfort: Zadel en stuur op twee manieren te verstellen, zowel in hoogte als in diepte zodat een ideale houding ingenomen kan worden tijdens het sporten, aangepast aan de gebruiker. Metalen SPD pedalen die zorgen voor een optimale ondersteuning van de voeten.

· Structuur en stabiliteit: de stevige structuur en robuuste chassis zijn dusdanig ontworpen dat dezelfde houding als op een echte racefiets aangenomen kan worden.

· Monitor: elektronisch die de volgende gegevens weergeeft: tijd, afstand, snelheid, kilometerteller, calorieën, RPM (omwentelingen per minuut) en scan functie.

· Extra's: transportwieltjes en flessenhouder. Hartslag kan draadloos gemeten worden (optionele borstband).


Eigenschappen

· Maximaal gebruikersgewicht: 125 kg
· Vliegmassa: 24 kg
· Gewicht vliegwiel: 22 kg
· Afmetingen: 115 x 470 x 120,5 cm
· Gewicht: 51kg
· Kleur: rood en zwart
· CE Norm: EN957 clase H (thuisgebruik)
· Garantie: 5 jaar op structuur en 2 jaar op onderdelen onderworpen aan slijtage.

Andere producten gerelateerd aan Care Spider 22 Speedbike

Bezorgen Care Spider 22 Speedbike

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Care Spider 22 Speedbike

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

CARE is één van de leiders in de fitnessindustrie, dankzij de 40 jaar lange ervaring. Zowel het maken van de producten als het certificeren ervan zijn fasen die serieus genomen worden door deze fabrikant.

Tegenwoordig zijn de fitnessapparaten tevens te gebruiken bij de klanten thuis alhoewel Care's eerste stappen vooral op professioneel gebruik gericht waren. De eerste indoor speedbike, gecreëerd door de oprichter van het bedrijf werd speciaal gebruikt door fysioterapeuten. Op deze manier werd Care een belangrijke speler op het gebied van de revalidatie. Vervolgens werd de fiets voor de patiënten aangepast voor thuisgebruik. En vanuit deze behoefte op medisch niveau is bij Care de passie voor sporten in het algemeen ontstaan.

Productvergelijking Care Spider 22 Speedbike

Beoordelingen van klanten over Care Spider 22 Speedbike

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Care Spider 22 Speedbike

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.929 beoordelingen klanten432 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.019.777 verstuurde producten