642.166 tevreden klanten

Body-Solid Tools Ideaal om 10 paar HEXRU halters van 1 tot 10 kg van Body Solid met handvaten van 13.5 cm op te slaan. Dumbbell rekken DUMRACK

Eigenschappen Body-Solid Tools Rack for 10 Pairs of HEXRU Dumbbells


Ideaal om 10 paar HEXRU halters van 1 tot 10 kg van Body Solid met handvaten van 13.5 cm op te slaan.

Soort halters: kolom dumbbells

De halters zijn niet inbegrepen in de prijs.

Afmetingen van dit rek : 48 cm x 48 cm x 130 cm in de hoogte

Bezorgen Body-Solid Tools Rack for 10 Pairs of HEXRU Dumbbells

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid3e Week van AprilBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 3e Week van April binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

3e Week van April

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 3e Week van April binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden Body-Solid Tools Rack for 10 Pairs of HEXRU Dumbbells

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 1 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

Body Solid is marktleider in hoge kwaliteit krachtapparatuur voor thuisgebruik. Body-Solid Tools is een onderdeel van dit merk bestaande uit accessoires en apparatuur die gebruikt kunnen worden voor krachttraining. Het innovatieve design en de degelijke materialen hebben een lange levensduur en bieden aan de gebruiker een optimale trainingservaring.

Gedurende meer dan 20 jaar heeft Body-Solid zich ingezet om de beste producten te verkopen en tevens een uitstekende aftersales service te bieden. De tevredenheid van de klant is het belangrijkste uitgangspunt van BodySolid.

Productvergelijking Body-Solid Tools Rack for 10 Pairs of HEXRU Dumbbells

Beoordelingen van klanten over Body-Solid Tools Rack for 10 Pairs of HEXRU Dumbbells

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Body-Solid Tools Rack for 10 Pairs of HEXRU Dumbbells

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
2 Vragen 2 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

2 Vragen 1
Is deze toren ook geschikt voor hexa dumbbelds in de maten 4-14 kg, dus 20 stuks in totaal, of past alleen de maten 1-10kg?Vraag van Gina uit Breda Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

Hallo, Deze is bedoeld om 10 paar HEXRU halters van 1 tot 10 kg van Body Solid met handvaten van 13.5 cm op te slaan. Het gaat om kolom dumbbells van 1 tot 10 kg. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

Geachte heer/mevrouw, Wat zijn de afmetingen van dit rek? Met vriendelijke groet, JannekeVraag van Janneke uit utrec Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

Hallo, Afmetingen van dit rek : 48 cm x 48 cm x 130 cm in de hoogte. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

2 Vragen 1