634.163 tevreden klanten

Tecnovita Geniet van een relaxte masage van uw gehele lichaam. Massagestoelen M900

BH Shiatsu Milan M900

Nummer 1 van de meest verkochte Massagestoelen
Toppers
€ 4.990,00
€ 4.114,00

Eigenschappen BH Shiatsu Milan M900


De BH SHIATSU M900 MILAN is de evolutie in de wereld van de gevoelens.

Voel de realiteit uit uw lichaam verdwijnen, u begint te ontspannen, te dromen en uw lichaam bereikt de hemel in een wereld van gevoelens.
 
De allernieuwste technologie op het gebied van massages krijgt u ter beschikking om elk deel van uw lichaam te verwennen zodat u in een algehele staat van welzijn en serene rust terecht komt waarin u al uw zorgen volledig achter u laat.
 
Laat u meeslepen in een weldaad van ontspanning met uw massageapparaat van BH SHIATSU.

 
Specificaties:
 
Multifunctionele LED monitor: Biedt u de mogelijkheid zeer intuïtief en gemakkelijk te kiezen voor welk type massage u op dat moment wilt. U kunt kiezen uit 6 voorgeprogrammeerde programma's of zelf het type massage kiezen voor dat deel van het lichaam wat u op dat moment wilt ontspannen.
 
Luchtdrukmassage voor de armen: een airbag systeem draagt zorg voor een volledige massage van uw armen.
 
Tegelijkertijd geeft de stoel een vibratie massage die instelbaar is en voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in benen en dijen zorgt.
 
De Spinal Adjustment Massage Theraphy beschikt over optische sensoren om schouders en lengte van de gebruiker te localizeren om op die manier een persoonlijke driedimensionale massage te geven.
 
Driedubbele massage van de onderrug: massage van de onderrug met behulp van de rollen, luchdrukmassage en tegelijkertijd warmtebehandeling.
 
HRI analyse van de rug: met behulp van dit systeem wordt uw hartslag geannalyseerd terwijl de rollen over uw rug gaan. Op deze manier worden de meest gestreste delen van de rug gevonden zodat die nog effectiever gemasseerd kunnen worden.
 
ZERO-G functie: op drie manieren in te stellen. Bereikt 0 druk.
 
Intelligente instelling van de beenpositie: het massageapparaat past zich aan de lengte van uw benen aan.
 
Thermal Massaging System: wat zorgt voor een aangenaam warm effect in het onderste gedeelte van uw rug.
 
Reflexotherapy system: voetbehandeling die alle spanning uit uw voeten haalt.
 
Hoofdmassage: neemt uw gevoel van moeheid weg.
 
Type massages:
 
· Kneedmassage: Een intensieve massage met knedende bewegingen. Weldadig voor stijve en gespannen spieren. Met name in de onderrug en bovenop de schouders is deze techniek zeer effectief.
 
· Klopmassage: De kloppende massage voelt aan alsof de masseur ritmisch met de vuist op de spieren klopt. Deze massage werkt heel goed op stijve en vermoeide spieren en geven het lichaam een echte oppepper.
 
· Dual-action massage: Nieuwe techniek die gebruik maakt van zowel de kneed- als de klopmassage en die de spieren volledig ontspant.
 
· Shiatsu massage: Drukpuntenmassage waarbij de meridianen in het lichaam worden gestimuleerd, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.
 
· Swedish massage: Zweedse massage is een combinatie tussen lichte ronde massage en lichte klopmassage. het is vergelijkbaar met de Dual-action massage alleen lichter.
 
Afmetingen en gewicht:
 
Afmetingen: 120 x 150 x 93 cm (H x L x B)
Afmetingen in ligstand: 95 x 190 x 93 cm (H x L x B)
Gewicht: 107 kg
 

 

Andere producten gerelateerd aan BH Shiatsu Milan M900

Bezorgen BH Shiatsu Milan M900

  • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
  • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 085 - 56 05 101 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl.

  • Verzendkosten
    Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden BH Shiatsu Milan M900

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking BH Shiatsu Milan M900

Beoordelingen van klanten over BH Shiatsu Milan M900

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over BH Shiatsu Milan M900

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

30.929 beoordelingen klanten334 gebruikers die op dit moment kopen op fitnessdigital.nl1.019.127 verstuurde producten