642.166 tevreden klanten

Weider WEEVSY2996 Het veelzijdige Weider Pro 5500 multistation biedt u vele workout mogelijkheden met name voor het bovenlichaam.

Boordelingen van Krachtstation Weider Pro 5500

3 Klantbeoordelingen 1
krachstation Weider Pro 5500

Ik heb het toestel nu enkele weken in mijn bezit, en ik kan alleen maar zeggen dat ik er uiterst tevreden over ben. Het toestel bied voldoende mogelijkheden om iedere spiergroep intensief te trainen, is toch compact en zeer stevig. Ik kan iedereen dit toestel aanbieden. Nog wens ik te vermelden dat ik na veelvuldig enkele websites te hebben bekeken, mag concluderen dat FD niet alleen in service maar ook in prijs steeds de beste is.

55
5 Sterren5 Sterren
  • 3 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
pump it up met de pro 5500

Als fervent krachttrainer aka bodybuilder was ik het beu altijd naar een fitnesszaal te moeten gaan. Tussen een massa volk kan je niet deftig trainen. Nu met de pro 5500 train ik prive volledig zoals ik het wil,niet wachten op een toestel dat vrijkomt. Naast mijn halters en gewichten is dit toestel de perfecte aanvulling om alle oefeningen voor alle spiergroepen te doen. Het toestel is zeer stevig en professioneel. Ik kan het iedereen aanraden die een krachtstation zoekt.

55
5 Sterren5 Sterren
  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
prima

na - inderdaad 3 avonden werken - is de Weider Pr gereed voor gebruik. De tekeningen van de oefeningen zijn aan de kleine kant, zo kun je bv de stand van de handen haast niet zien. Een grotere tekeningen zijn helaas op internet niet te vinden. De Weider Pro werkt prima, een hele goede keuze. Met tevreden klanten

45
4 Sterren4 Sterren
  • 0 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
3 Klantbeoordelingen 1